Reducere!

Sweet – 1L

175,00 lei

5 în stoc

Descriere

Sweet este un stimulator de colorare si de acumulare de zahar pe baza de extracte vegetale care creste concentratia de zahar, imbunatateste consistenta si capacitatea de conservare dupa recoltare a fructelor, imbunatateste culoarea fructelor si a florilor. Sweet datorita continutului de calciu, magneziu, microelemente si polizaharide specifice stimuleaza productia de zahar si accelereaza procesele biochimice de maturare. Sweet creste continutul de zahar si reduce pierderile de fructe necoapte la recoltare. Este foarte indicat in conditiile de productii ridicate, conditii pedoclimatice nefavorabile procesului de maturare si ori de cate ori este necesara cresterea nivelului calitatii recoltei (º Brix, culoare, consistenta). La flori sporeste stralucirea si culoarea, iar in ceea ce priveste florile taiate, conservarea dupa taiere (termenul de valabilitate – shelf life)Pentru a avea un efect sinergic este recomandat ca sa se foloseasca impreuna cu Megafol.

Ingredienti Polizaharide Calciu Magneziu Micronutrienti (B, Zn)
Functii
imbunatatirea culorii fructelor si florilor * *
imbunatatirea continutului de zahar din fructe * * *
imbunatatirea consistentei fructelor si a rezistentei lor dupa recoltare *

Compozitie

COMPOZITIE
Oxid de calciu (CaO) solubil in apa 10%
Oxid de magneziu (MgO) solubil in apa 1%

Proprietati fizice

PROPRIETATI FIZICE
Formulare lichid
Culoare purpuriu
pH (1% solutie apoasa) 8
Conductivitate (mS/cm) 18°C 0,54
Densitate (g/cm3) 20°C 1,35

Directii de utilizare

DIRECTII DE UTILIZARE CULTURI MOMENTUL APLICARII DOZA
Aplicare foliara Lamâi la sfarsitul cresterii fructelor 3-4 l/ha
pre-maturare 3-4 l/ha
Mar, par, piersic, cais, cires, prun, nectarin pre-coacere 2,5-3 l/ha
coacere 3 l/ha
Vita-de-vie de vin, vita-de-vie de masa pre-coacere 2,5-3 l/ha
coacere 3 l/ha
Kiwi cresterea fructelor 3 l/ha
dupa perioada de vara de stagnare (2 aplicari) 3 l/ha
Tomate, ardei, vinete pre-coacere 1,5-2,5 l/ha
periodic la fiecare 10-15 zile 2-2,5 l/ha
Pepene galben, pepene verde de la cresterea fructelor la fiecare 10-15 zile 2-2,5 l/ha
Capsuni de la albirea fructelor la fiecare 8-10 zile 2,5-3 l/ha
Garoafe, crini, gherbera, trandafiri pre-inflorire (1-2 tratamente) 200-300 ml/100 l apa
Sfecla de zahar 2 tratamente in perioada de dezvoltare a radacinii 2,5 l/ha

Informații suplimentare

Greutate 1 kg